Bistrå Ångkvarnen

Notera: Restaurangen har upphört (Okt 2018).

Skinkschnitzel med rostad potatis, ärtstomp, skysås och en stor mycket fin salladsbuffé för 115:-. Speciellt salladsbuffén var av hög klass. Kanske dyraste lunchen i Trelleborg. Maten var lite väl ljummen men allt smakade gott och jag tror invändningen har att göra med inkörningsutmaningar. Verkar som de kommer köra veckomenyer men även om man går dit varje dag kan man få olika rätter. Dels är där två veckans och sedan några andra fasta alternativ. Men framförallt var där en del att välja på i deras café-monter. Allt såg superfräscht ut!

Detta kommer bli ett perfekt ställe att ta en längre jobblunch på. Eller varför inte en eftermiddagsmöte som övergår till en tidig middag? Tror helt enkelt vi fått ett ställe som kan konkurrera med Malmö. Nej, det är inte ett fine dining ställe, är man sugen på det så gäller fortfarande Malmö och Köpenhamn. Men är du sugen på ett fräscht ställe att ta en middag med vännerna så kan detta bli riktigt bra.

Lokalen är mycket trevlig och kvaliteten på råvarorna hög. Men det höga lunchpriset sänker betyget något. Men jag går hellre här alla dagar i veckan för en affärslunch en något radom bufféställe.

Kostade: 115:-
Gå igen? Helt klart.

Kommentarer

kommentarer