Casa Blanca

Casa Blanca är troligtvis Trelleborgs mest kända restaurang. Dels för att den ursprungliga restaurangen brann ner för ett par år sedan men kanske mest för att de flesta Trelleborgare verkar ganska begeistrade i deras pizzor. För ett tag sedan återuppstod restaurangen runt 100 meter väster om den gamla platsen. Stor fin lokal med snygg uteservering ut mot torget. Perfekt läge och inbjudande fasad med en välkomnande bar precis när man kommer in. Skulle nästan drista mig till att säga att man får en känsla av fransk bistro när man står på torget och tittar mot Casa Blanca.

På lunchen kan man välja mellan tre olika rätter som serveras som buffé. Ni som följer bloggen vet vad jag tycker om bufféer. Där var personal som hela tiden såg till att fylla på men känner att antalet platser ändå skulle vara hanterbar för de två om man valt att servera. Samma mat, för den var helt ok, men alltså att den serverades vid borden.

Prövade rulladerna med brunsås och stekt potatis. Var, som sagt, helt ok och med tanke på läget och lokalen kommer jag helt säkert gå hit igen. Gissar att det är ganska trevligt att ta en pizza på uteserveringen en sensommarkväll med goda vänner.

Kostade: 96:-
Gå igen? Troligtvis

Kommentarer

kommentarer