Dannegården uteservering och bar

Dannegården fortsätter att utveckla sin verksamhet. Det är få företagare här i Trelleborg som kontinuerligt testar nya saker i samma utsträckning. Snabb iterering för att se vad som funkar och vad som kanske inte funkar lika bra. På Dannegården händer det alltid något nytt. Bra och inspirerande.

Förra årets glassbar har nu blivit den nya utebaren. Ett enkelt och informellt sätt att svänga förbi och ta en drink som jag tror och hoppas kommer funka.

Tanken och målet var att ta en drink i den nya delen, som ligger på framsidan, men restaurangen var abonnerad så fullt upp. Hotell och restauranger sliter fortfarande med restriktioner så vi gäster får försöka vara lika agila som ställena vi besöker. Inga problem såklart då vi kunde ta drinken ute i deras trädgård. En härlig trädgård som slukar en hel del gäster. Man hittar lätt en avskild plats om man vill men samtidigt enkelt att träffas ett större sällskap om man vill det.

Drinkarna är som vanligt välgjorda och lyxiga. Att svänga inom Dannegården är välkommet och trevligt avbrott från vardagen. Ser redan fram emot vårt nästa besök. Nämligen missat att man kan beställa pizza och är väldigt nyfiken på att pröva det!


Kommentarer

kommentarer