Kockens Hörna

Detta var sannerligen en högst positiv och överraskande upplevelse. Gissar att det är ganska få Trelleborgare som inte hört om Kockens Hörna ovanför Bilia tidigare. Restaurangen har funnits i evigheter så jag är sen på bollen. Till mitt försvar så ligger den lite utanför var man förväntar sig att hitta ett lunchställe. Trelleborg är inte stort så även om man, som jag, inte har tillgång till bil på lunchen så är det fullt möjligt att hinna förbi.

Men maten då? När jag var där bjöds det bl.a. på smörstekt panerad skinksnitsel. Där var något i paneringen som höjde detta långt över förväntan. Kanske man använder någon annan typ av ströbröd eller rent av adderar öl i paneringen. Kan inte sätta fingret på det men det var riktigt bra.

Det var dessutom fullsmockat med människor där. Gissar att de kan ha runt 100 platser och det var fullt hela tiden jag var där. Tomma platser blev snabbt tagna av nya hungriga gäster. Började min lunch med att sitta mitt emot en snubbe i kostym och avslutade med någon typ av hantverkare. Lite slamrigt och stökigt. Det vill säga inget ställe man går till för att ta ett lunchmöte. Men skall du bjuda kunder / partners på en snabb lunch mellan möten så kan detta vara ett kul ställe att visa upp.

Kostade: 85:-
Gå igen? Ja, här går jag gärna igen.

Kommentarer

kommentarer