Om sidan

Har en tendens att i stort sett alltid gå till samma ställen för lunch. Mitt trygghetsbehov övervinner nyfikenheten när det gäller val av lunchställe.

Men nu är det dags att bryta denna dåliga vana och se vad Trelleborg har att erbjuda. Tanken är att pröva mig igenom samtliga lunchställen i Trelleborg.

Genomförande

Högst slumpmässigt och oregelbundet kommer jag alltså besöka en ny restaurang i Trelleborg. Väl på restaurangen väljer jag en dagens framför eventuella andra alternativ. Saknas dagens väljer jag fritt. Tanken är att jag skall ta en bild och skriva lite kort om varje ställe jag besöker.

Restaurangägare

Är det så att ni mot förmodan trillar in på denna sidan och har feedback så hör gärna av er. Om det är så att ni vill att jag besöker er restaurang eller att ni önskar en omvärdering så ber jag er att kontakta mig. Jag kommer alltid själv stå för min lunch och jag kommer komma oannonserat.
Ni kontaktar mig genom bloggens Facebook sida.

Namnet

En bit mat heter som alla skåningar vet egentligen madabit. Domännamnet var ledig och när en vän fyndigt påpekade att en passande tagline kunde vara “A bit mad” så var det inte mycket mer att snacka om.

Inspiration

Iden växte fram, vill jag hävda, även om jag under en längre tid följt en kompis som gjort exakt samma sak, fast i Lund. Men så är det med bra idéer, du är sällan ensam eller först. Är du i lunchsvängen i Lund rekommenderar jag er att följa LundaLunch.

Hör av dig

Har du tankar, frågor eller funderingar runt bloggen? Hör av dig på https://facebook.com/madabit.

Lämna ett svar