Pinchos

Detta är ingen restaurang, Pinchos är en upplevelse. Det är sannerligen kul att man vågat satsa så stort som man gjort med lokalen i Trelleborg. Den följer självklart samma koncept och mall som resten av kedjans restauranger. Kanske väntat, men oavsett väldigt kul. För det är helheten som gör att detta stället är bra.

Rätterna, små rätterna ca. 25:- till 55:- (pinchos betyder typ små rätter), skulle inte bära sig själv i en tråkig lokal med det vanliga sortimentet av dricka. Men det breda och spännande utbudet av helt olika rätter gör maten spännande. Vi hade väldigt kul när vi satt och diskuterade vad vi skulle äta. Detta tillsammans med den spännande inredningen och det ovanligt, för Trelleborg, breda utbudet av drinkar skapar en festlig helhet.

På tal om drinkar. Det är väldigt kul att man byggt en del alternativ baserat på lokala Sodalicious. Prövade The root som förutom bourbon innehåller rootbeer från just Sodalicious. En lyxig och god drink innan maten. Men det är inte bara läsk man har från lokala leverantörer utan även öl från Hönsinge och Sydkustens Gårdsbryggeri. Att en kedja lyckas plocka in så mycket lokalt är i min bok beundransvärt. Man tar dessutom in produkterna och presenterar dem på samma professionella sätt som allt annat i deras app. Bra Pinchos!

Inte tänkt nämna det men gör det ändå. Man beställer via en app. Ja, första gången vi var här precis när de öppnade kändes det lite konstigt. Men det var helt enkelt bara för jag aldrig gjort det tidigare. Det är väldigt smidigt och fungerar perfekt. Det innebär också att man i lugn och ro kan beställa in mat och dricka löpande under besöket.

Självklart åt jag för mycket. Men sällskapet var perfekt och jag ville inte att kvällen skulle ta slut.

Varma sommarkvällar kommer deras stora fina uteservering vara en perfekt oas. Det ser jag fram emot.


Kommentarer

kommentarer