Restaurang Sultan

Hört en del bra om Restaurang Sultan, primärt då om deras Libanesiska tallrik. Den tog jag inte idag. Men utan tvekan skall jag gå dit en kväll och pröva. Lokalen är ganska tråkig och restaurangen har bytt ägare ganska många gånger under årens lopp. En lokal där man inte riktigt får till det.

Tillbaka till lunchen. Ännu ett ställe utan egentlig lunchmeny. Man kan välja på valfri pizza, pasta, entrecote, ryggbiff, kycklingfilé, spätt eller hamburgare. Till lunchen, som kostar 79:-, ingår sallad och vatten. Valde hamburgare och fick halvfabrikatsbaserad lunch. Köttet var helt säkert köpt i storpack och brödet var ju inte precis hembakat. Förstår att marginalerna är små på lunchen, men vad tjänar man på den här typen av erbjudande. Om det är så att lunchgästerna inte är samma målgrupp som kvällsgästerna så kan jag köpa strategin. Men misstänker att det är ganska många Trelleborgare även bland lunchgästerna. Ja, jag är sugen på att testa deras Libanesiska tallrik en kväll, men kanske inte efter att ha fått en högst medioker hamburgare. Är det uppenbart att jag som kund skall kunna skilja på de olika målgrupperna, om det nu verkligen skulle vara så, som restaurangen försöker fånga upp.

Blir nyfiken på hur affärsidéen ser ut för den här typen av restauranger. Vad är det som driver restauratören och vad är det egentligen man vill erbjuda sina kunder?

Men gillar du snabbmatsköket och vill få en chans att sitta ner i lugn och ro och äta så är detta utan tvekan ett alternativ för dig.

Kostade: 79:-
Gå igen? En kväll för att testa den där Libanesiska tallrik jag tjatar om.

Kommentarer

kommentarer