Stek & Grillgott

Det är ganska få restauranger i Trelleborg som har den traditionella dagens har jag märkt. Dvs. en dedikerad lunchmeny och inte en buffé eller “välj några alternativ från fast meny” upplägget.

Stek & Grillgott är en klassisk lunchrestaurang och färsbiffarna med pepparsås var väldigt gott. Detta är definitivt min sinnebild av hur en stabbig jobbarlunch skall se ut. Bra, vällagad mat som man blir ordentligt mätt på. Förutom dagens så är där en veckans (?) special och en rad stående alternativ. Både dagens och specialaren kostar 65:- och då ingår vatten eller saft. Jag slog på stort och unnade mig en lättöl för 13:-. Ytterst prisvärt!

Lokalen är dock ganska tråkig. Inte så att den drar ner betyget men mer trucker hak än trevlig restaurang. Här går man för att äta, inte för ett lunchmöte. Men som sagt, detta är ett klassiskt lunchställe.

Man lagar allt från grunden och hemsidan verkar alltid vara uppdaterad. Sånt inger förtroende och definitivt ett ställe jag kommer besöka igen. Har ni inte läst Trelleborgs Allehanda:s artikel om stället så kan jag rekommendera er att göra det.

Kostade: 65:-
Gå igen? Absolut

Kommentarer

kommentarer