Garvaregården Restaurang & Cafe

En av Trelleborgs vackraste byggnader och sedan vi fick tillbaka tågen inte längre lika undangömd. Här kan du med fördel ta en öl medans du väntar på någon som anländer med tåg. Inför säsongen har man fått upp fina markiser längst framsidan, ut mot torget, som ger ett mysigare intryck.

Med tanke på att det ligger mitt emot vårt turistcenter så håller jag tummarna att resandet snart kommer igång och man åter igen kan sitta här och tjuvlyssna på besökande turister från kontinenten.

Garvaregården ligger otroligt centralt och jag tror detta skulle kunna bli ett bra stamställe för att träffa vänner för en pizza. På tal om pizza så kände jag faktiskt inte till att de har en pizzaugn. Men det har de alltså och doften var förförande god när jag satt och väntade på tåget med en öl.

Stället verkar ha fått ett lyft med en rad förbättringar och jag ser verkligen fram emot att pröva deras pizzor!

En fatöl (40cl) kostar 55:- och pizzorna börjar från 75:-