Restaurang Siluett

Äntligen har Siluett öppnat. Eller ja, det är ju ett tag sedan nu. Men vi är många som längtat och väntat på att lokalen ute på Dalabadet åter igen skulle öppna upp.

Läget är fantastiskt, precis vid Dalabadets brygga. Här har varit en del restauranger de senaste åren. Denna gången har man gått mer grundligt till väga och renoverat mer eller mindre från grunden. Resultatet är minst sagt lyckat. Fräscht och smakfullt renoverat där man lyckats segmentera lokalen på ett spännande sätt. Genom att dela in lokalen med vanliga bord, barbord och en lounge del så skapar man mer dynamik.

Menyn är begränsad, men det är bra! Misstror restauranger som tror sig kunna leverera kvalitet från en meny på flera sidor. Siluetts meny är välkomponerade och det är lätt att hitta något man är sugen på. Efter ett par besök och test av flera val på menyn är sammanfattningen att allt är vällagat och gott. Allt detta till en högst prisvärd nivå med rätter från strax under hundralappen upp till runt det dubbla.

Trevlig och snabb servering av vänlig personal.

Det kommer säkert vara fullt hela sommaren, så boka. Är väl få ställen i kommunen som är mer sommar än just Dalabadet. Men kan tänka mig att det även kan vara väldigt fint att möta vänner på en middag en senhöstkväll när stormarna rullar in över kusten.

Dalabadet och restaurang Siluett ligger tre kilometer från centrum. Enkelt att nå på cykel eller med lokalbussen. Varför inte ta bussen ut och gå av dig maten på väg hem?Kommentarer

kommentarer