Uteserveringsöl i stan

Våren kom sent men sedan ett par veckor är det uthärdligt att ta en öl eller två ute. Urvalsparametrarna var ganska få: Stället skall ha öl, ha uteservering och ligga i absoluta centrum. Ja, där är fler än de fyra jag prövat. Men det var dessa jag omedelbart kom att tänka på.


Restaurang Istanbul

En klassiker som i många år erbjudit en stor uteserveringen med en lounge del för de som anländer tidigt. Baren ute ger lite semester vid Medelhavet känsla. Här går man om man är sugen på att se människor på stan, ta ett par öl och kanske en pizza.
Utbud: Ett par standard öl på fat och en handfull på flaska.
Pris: En stor stark landar på 75:-


Vattentornet Cafe & Bistro

Många platser och ligger fint vid parken. Fin utsikt över torget och jag gillar träbänkarna. De som har stället är mycket trevliga och alltid väldigt serviceminded. Trevligt ställe som jag gärna rekommenderar.
Utbud: En handfull olika öl på flaska.
Pris: En 50cl flaska kostar från 65:-


Casa Blanca

Här erbjuds vi en permanent uteservering och helt klart bästa valet om du måste sitta ute och vädret inte helt spelar med. Stället är mer mat än afterwork öl.
Utbud: Ett par öl på fat och en handfull på flaska.
Pris: En stor stark landar på 79:-


Queens Sportsbar

Stället har fått en enorm uteservering och här går du om du vill synas. Detta verkar helt klart vara stället att synas på i Trelleborg just nu. Lite mer liv och fart än de andra ställena. Kan säkert bli lite stökigt framåt kvällen för de som gillar det.
Utbud: Bredaste utbudet på fat och ett tiotal på flaska.
Pris: En stor stark, Norrlands Guld, kostar 59:-


Kommentarer

kommentarer